Geaccrediteerde nascholing voor mondhygiënisten
Menu

Mijn abonnement staat op naam van de praktijk. Hoe krijg ik een certificaat van de kennistoets die op mijn naam staat en niet op naam van de praktijk?

Je kunt via het contactformulier opgeven op welke naam je het abonnement wil zetten. De naam van je praktijk kan ook gewoon blijven staan in het abonneebestand. Let op: dit betekent wel dat je alleen kunt deelnemen aan de kennistoetsen en je collega's niet. Als je collega's dit ook willen, dan zullen zij ook een individueel abonnement of lidmaatschap moeten nemen op QP-Mondhygiëne.

Wanneer heb ik een kennistoets met goed gevolg afgelegd?

Je hebt een kennistoets gehaald als je minimaal 80% van de stellingen correct hebt beantwoord.

Als ik een kennistoets met goed gevolg heb afgelegd, krijg ik mijn certificaat dan per mail of per post?

Als je de kennistoets met voldoende resultaat hebt afgelegd, krijg je een op naam gesteld certificaat in beeld dat je kunt printen. Deze kun je later ook raadplegen via "Mijn dossier" op de website.

 

 

Ik ben mijn certificaat van een eerder gemaakte kennistoets kwijt. Kan ik een nieuw certificaat ontvangen?

Dit is helaas niet mogelijk. Je kunt wel je persoonlijk overzicht 'Certificaten’ raadplegen via 'Mijn dossier'(na inloggen). Vanaf hier krijg je een overzicht van de met goed gevolg afgelegde kennistoetsen. Hier kun je ook je certificaten openen en printen.

Ik ben tussentijds gestopt met mijn kennistoets. Kan ik deze weer beginnen waar ik ben geëindigd?

Ja, dat kan. De door jou beantwoorde vragen worden opgeslagen tot afronding van de toets.

Het lukte mij in eerste instantie niet om 80% van de stellingen juist te beantwoorden. Kan ik een nieuwe poging wagen?

Ja, je kunt de kennistoets in totaal driemaal afleggen.

Hoe lang blijven de kennistoetsen actief? Met andere woorden: binnen welke termijn moet ik een kennistoets afleggen?

Tot één jaar na verschijning van een QP-aflevering kun je een kennistoets afleggen. Er is één uitzondering: als je je lidmaatschap hebt opgezegd kun je de nog geldige kennistoetsen maken tot het einde van het betreffende academisch jaar: tot 31 augustus.

Ik heb mij recentelijk opgegeven als abonnee, maar ik zou toch ook graag de kennistoetsen willen maken (met certificaat) voor alle nummers van dit jaar. Kan dat?

Dat kan, als je met terugwerkende kracht abonnee wordt (met ingang van 1 september van het afgelopen academisch jaar). Je krijgt dan de afleveringen die je nog niet hebt ontvangen toegestuurd.